MINDFULNESS, TIETOISUUS- JA TUNNETAIDOT LAPSILLE VERKKOKURSSI

Haluatko opettaa lasta rauhoittumaan, keskittymään paremmin ja vahvistaa hänen tunnetaitoja?

Suosittelen tätä kurssia. Aiheet olivat selkeästi selitetty ja harjoitteet sopivan mittaisia. Todella hyvä kurssi! Tulen työssäni ja omien lasten kanssa käyttämään kurssin harjoitteita. Kiitos❤️

Tervetuloa oppimaan kuinka auttaa lasta tunteiden säätelyssä, rauhoittumaan ja voimaan paremmin

Elämä on monissa perheissä hektistä ja kiire voi aiheuttaa levottomuutta ja stressiä myös lapsille. Jatkuva virikekylläisyys, televisio ja erilaiset älylaitteet haastavat lasten keskittymiskykyä ja rauhoittumista. Nykypäivänä on entistä tärkeämpää etsiä erilaisia rauhoittumisen taitoja ja vahvistaa tunnetaitoja.

Lapsi ei välttämättä itse löydä tietä rauhoittumiseen ja opi tunteiden säätelyä. Lapsen on usein vaikeaa ymmärtää, mitä kaikenlaiset tunteet ja olotilat tarkoittavat ja miten niiden kanssa tulee toimeen. Aikuisen tehtävä on ohjata lasta tälle polulle.

Rauhoittuminen ja hyvät tunnetaidot on opittavissa oleva taito. Kaikki lapset hyötyvät siitä, että heille opetetaan rentoutumisen ja rauhoittumisen taitoja. Ja tunteiden kuten esimerkiksi kiukun, pelon ja ikävien tunteiden hallintaa.

Sadoissa tutkimuksissa on todettu lasten hyötyvän mindfulness, tietoisuustaidoista. Tietoisuustaitojen opettelu edistää myös tunnetaitojen kehittymistä.

Tämä täysin uusi verkkokurssi sopii sinulle jos haluat:

 • opettaa lasta rentoutumaan ja rauhoittumaan
 • vahvistaa lapsen tunnetaitoja ja tunteiden hallintaa
 • parantaa lapsen huomiointi- ja keskittymiskykyä
 • saada lapsen nukahtamaan ja nukkumaan levollisemmin
 • auttaa lasta olemaan ystävällisempi ja myötätuntoisempi itseä ja toisia kohtaan
 • edistää lapsen tervettä ja myönteistä minäkuvaa ja itsetuntemusta
 • oppia kuinka mindfulness, tietoisuustaitoja voi soveltaa lasten kanssa
 • auttaa lasta voimaan paremmin

"Kurssi oli sopivan pituinen ja kokonaisuudet olivat selkeitä sekä ajatuksia herättäviä. Sain selkeitä työkaluja, miten harjoitella tunnetaitoja lapsen kanssa sekä tukea omille ajatuksille siitä, miten oma tunnemaailma ja lapsen maailma on yhtä. Kiitoksia verkkokurssista!"

""Kurssi oli mielenkiintoinen ja hyödyllinen. Voin käyttää sitä työssäni luokanopettajana sekä kotona omien lasten kanssa. Suosittelen kurssia muillekin."

Mindfulness lapsille verkkokurssi

Käymme tällä 4 viikkoa kestävällä verkkokurssilla läpi erittäin laaja-alaisesti miten tietoisuustaitoja voi käyttää lasten kanssa ja vahvistaa heidän tunnetaitojaan. Kurssi sisältää myös paljon konkreetteja vinkkejä, mitä tehdä kun lapsi kiukuttelee, on huolestunut, levoton, surullinen tai vihainen.

Verkkokurssi soveltuu perheille ja myös lasten parissa työskenteleville ammattilaisille, kouluihin ja päiväkoteihin. Kaikille jotka ovat kiinnostuneita lasten hyvinvoinnista.

Harjoitteet ovat suunniteltu 4-12 vuotiaille.

Verkkokurssi sisältää:

 • 8 täysin uutta ääniteharjoitetta lapsille
 • ohjeet miten tukea lapsen rauhoittumisen taitoa, keskittymiskykyä ja tunnetaitoja
 • tietoa kuinka opettaa mindfulnessia lapsille ja hyödyntää harjoitteita eri ikäisten lasten kanssa
 • kymmeniä muita harjoitteita lapsille (mielikuva-, liike- ja kehonkuunteluharjoituksia, tunnetyöskentelyharjoituksia)
 • vapaan pääsyn verkkovalmennukseen vuoden ajaksi, näin voit palata harjoitteisiin ja materiaaleihin silloin kun haluat. Ja voit myös tallentaa ja ladata ne halutessasi.

Lisäksi kun tilaat verkkokurssin niin saat...

 • kolme uutta bonusharjoitetta joiden avulla voit tutustua Mindfulness menetelmään ja vahvistaa omaa hyvinvointiasi.
 • henkilökohtaisen tuen, voit olla aina meihin ohjaajiin yhteydessä jos sinulle tulee mitä vaan kysyttävää.
 • 10 euron alennuslipun Ceeston järjestämille kursseille ja koulutuksiin. Voit halutessasi tulla kursseille oppimaan lisää siitä miten voit auttaa lapsia rauhoittumaan ja voimaan paremmin. Tai vahvistaa omaa hyvinvointiasi.

Lisäksi verkkokurssilla on täysi 30 päivän 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuu. Emme vaadi erikseen syytä palautukseen. Näin voit täysin huoletta ja riskittömästi kokeilla kurssia.

KYLLÄ HALUAN TILATA KURSSIN NYT!

Verkkovalmennuksen tekijät

Hei, olen Heli Mäkelä, kahden kouluikäisen lapsen äiti. Koulutukseltani olen sosionomi, toimintaterapeutti, ratkaisukeskeinen valmentaja, mindfulness-ohjaaja ja Lasten Tunnetaito-ohjaaja.

Olen työskennellyt lapsiperheiden parissa vuodesta 1993 alkaen. Tavoitteenani on tuottaa hyvinvointia vanhemmuuteen ja iloa ja läsnäoloa lapsen ja aikuisen väliseen suhteeseen.

Teen töitä yrittäjänä ja ohjaan lasten tunnetaitoryhmiä, tunnetyöpajoja lapsille ja vanhemmille ja mindfulness-kursseja sekä lapsille että vanhemmille. Lisäksi luennoin pienten lasten unipulmista.

Hei, olen Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®). Olen kahden tyttären isä.

Olen ohjannut viiden vuoden ajan mindfulness-luentoja, -kursseja ja -koulutuksia yksityisille ihmisille ja yrityksille.

Käyn myös kouluttamassa kouluissa ja päiväkodeissa kuinka menetelmää ja harjoitteita voi hyödyntää lasten parissa.

Alla lisää kommentteja kurssista:

"Kurssi oli mielenkiintoinen ja lisäsi omaa varmuutta haluta käyttää mindfulnessia osana lasten kanssa tehtävää työtä. Kurssi oli odotuksiani parempi. Suosittelen kurssia muillekin. Sain kurssista hyviä vinkkejä sekä omaan käyttöön omien lasten kanssa että omaan kasvatustyöhöni. Kiitokset huolella laaditusta ja mielenkiintoisesta kurssista. Tätä oli ilo tehdä myös mobiililaitteilla!

Ihana kurssi. Käytännön vinkit olivat todella hyviä. Koen kurssin hyödylliseksi ja Suosittelen kurssia kaikille. Työskentelen opettajana haastavassa ryhmässä. Kiitos.

"Pidin kurssista todella paljon. Harjoitteet olivat mielenkiintoisia. Olen käyttänyt töissä harjoitteita. Lapset ovat pitäneet niistä. Suosittelen kurssia muillekin."

SAAT VERKKOKURSSIN NYT VAIN 29 EUROA!

(Verkkokurssin normaalihinta 39 euroa)

Kurssin maksu laskulla (14 päivän maksuaika).

Huom. tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.